Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J92a67n 64H19a93j13e50k

5. 9. 2016 21:24

Ženíšková, Ženíšková... :)

0 0
možnosti
OU
JG
KL

každý svého stesti strojvůdcem.

0 0
možnosti
RS

Ta pani se prosla zakoutimi Prahy a mysli, ze vsecno pochopila. Je znamo, ze bezdomovci spi na ulicich a nocleharny pro bezdomovce jsou poloprazdne pres to ze jsou zadarmo. Az kdyz poradne zacne mrznout se zaplni. V Parizi vedle Opera Comic jsou mrize z kterych tahne teply vzduch. Ty se kdyz prijde noc zaplni obvzlaste v zime . Nepozoroval jsem, ze by byli ti nocleznici nestatni. Je tam totiz velka komunita clochardu..

0 0
možnosti
LJ

Nedávno jsem slyšel, že když člověk stojí ve velkoměstě, je nejméně 5 metrů od něho potkan. Jen ho nevidíme, zpravidla je v kanálu, ale často ve křoví. Ty bezdomovce vnímáme jen o trochu více. Ale nemělo by to tak být.

0 0
možnosti
Foto

A ja tudle v metru videl totalniho asociala, rekl jsem si, proste jen dalsi bezdomovec, co se zadarmo vozi, ale jak jsem cumel, kdyz si z batohu vytahl MacBook od Apple. Boty, holic a sprcha nejsou treba, hlavne ze jste IN. Kdo se v tom pak ma ku*va vyznat? ;-D

4 0
možnosti
MS

Tzv. znackove zbozi maji hlavne socialne slabi. Ac je to stoji penize, dava jim to pocit vyjimecnosti. Cim vetsi socka, tim vetsi logo znacky na obleceni/botach/kabelce.

1 0
možnosti
Foto

tak jste se take dostala k velmi uspesnemu startupu, ktery je tady uz nekolik let.

Ohledne vasich postrehu. Sherwood se tomuto parku rika minimalne od devadesatych let mozna jeste driv a to jak to tam vypada dnes je nic proti tomu co tam bylo pred dvaceti lety. Takze doslo k urcitemu zlepseni. Celkove i hlavni nadrazi proslo rekonstrukci. takze Dobre Rano :)

3 0
možnosti
Foto

je to hrůza, po přečtení tohoto článku taky asi nebudu spát dobře, i když člověk to vídá na vlastní oči dnes a denně...a přitom všechny ty lidský trosky byli kdysi něčí roztomilá miminka

0 0
možnosti
Foto

Koukám, že Vám až v 29 letech došlo to, co většině Pražáků dojde mezi 15 - 17 lety...:-)

7 0
možnosti

Jde o to, když v tom vyrůstáte, tak přehlížíte a nevnímáte spousty věcí... až s odstupem času, když jsem se z centra odstěhovala to začínám vnímat trochu jinak...

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1538x
Jsem ta, která se rozhodla své zážitky vnímat jako inspiraci pro pobavení svého okolí. Nechci jen stát v MHD a odpočítávat zastávky, ale chci v každé jízdě najít něco o co se budu moc podělit s vámi, čtenáři.

To je mým cílem i při vyprávění zážitků z dalšího cestování. Poznávám svět a neskutečně mě to baví.

 Podívejte se na moje stránky

@PZeniskova